Om os

Ciderområder i normandiet
Oversigt over Ciderområder i Normandiet.

Vi ønsker kun at importere cider i topkvalitet, det vil oftest sige biodynamiske, økologiske eller bønder der arbejder efter lignende principper. Vi er dog ikke så ideologiske at vi nægter at importere fra bønder der arbejder mere konventionelt, hvis de har en god karakter og vi føler at vi kan stå indenfor deres arbejde. Vi tager kun cider hjem fra bønder vi har besøgt, smagt og set hvordan de arbejder. Vi foretrækker at holde os til små bønder, hvor familieliv, håndværk og årets gang går hånd i hånd. Vi håber i vil nyde den cider i køber hos os, og de oplevelser i får igennem vores smagninger.

Spørgsmål til cider eller andet på hjemmesiden, eller henvendelser om større ordrer til selskaber, engros eller smagninger kan sendes til kontakt@ciderimport.dk eller (+45) 30 12 49 53.

Med venlig hilsen Tone, Anton og Kasper

Jysk Cider Import er stiftet med passion for cider. Fra den der er lavet på køkkendisken på most fra egne æbler til cider fra alverdens lande. Vi er startet med at importere cider fra de mest traditionsbundne områder i Europa, men ønsker at holde god cider fra alverdens lande og områder. Vi er selv bryggere, og startede med at søge væk fra vores egen køkken og bryggers for at opleve hvor anderledes cider kan være afhængig af tradition, klima og æbler. Vi har stor viden omkring hvordan man brygger, både i små og stor skala, og nyder at fortælle og snakke omkring cider, æbler til at lave cider og ciderproduktion.

Poiré smagning ved Cyprien Lireux
Kasper smager Poiré ved Cyprien Lireux.